Főszerkesztő: Tisztelt Olvasó!

Nagy változások előtt állunk! A közelgő hetek, hónapok eseményeire fókuszálva legizgalmasabbnak a május 26-i választás ígérkezik. Ekkor derül ki, hogy a magyar pártok közül melyik hány képviselőt delegálhat az Európai Parlamentbe.

Az ellenzéki sajtó kételkedik abban, hogy elemi veszélyt jelent a migráció. Valóban csak ez a választás tétje, vagy a kormánypropaganda kampányfogása túlozza el a migránsveszélyt?

A török dúlás előzménye, hogy az oszmán birodalom hatalmas, fanatikus tömegei megindultak Európa, s benne Magyarország elözönlésére. Ennek tényén vajmi keveset változtatott, hogy az ország felelős vezetői elhallgatják azt, vagy kidoboltatják, netalán túldoboltatják. Az eredményt, a 150 éves török hódoltságot ismerjük.

Rossz hírem van: ezek a fránya migránsok bizony jönnek! Akkor is, ha a kormány kenyérrel-sóval várja őket, és akkor is, ha kerítést emel és túlzásba viszi a migránsveszéllyel való riogatást. És, ha itt lesznek? Az eredményt ismerjük.

Nyugat-Európa lakosai még csak most kóstolgatják amit mi már ötszáz éve ismerünk. A betóduló, sem dolgozni, sem beilleszkedni nem kívánó muzulmán tömegek egyre kevésbé szimpatikusok nekik. A választásokon többen fognak a migráció-ellenes képviselőkre szavazni, mint 2-3 éve tették volna.

Ám ne becsüljük le Soros migránspárti boszorkánykonyháját! Megeshet, hogy a növekvő tiltakozás ellenére is a bevándorlás-párti politikusok tábora kerekedik felül az Európai Parlamentben. Ez pedig az iszlám helyi erősödéséhez és az eddig keresztény Európa megszűnéséhez vezethet. S hogy mit fognak tenni az európaiak végső kétségbeesésükben? Azt, amit az egri vár védői, s akkor kő kövön nem marad!

A belföldi történéseket figyelve javaslom, sírjuk tele zsebkendőinket az MTA üldöztetése miatt!

Arra a társaságra gondolok, amely évtizedekig kitartott nem létező finnugor rokonságunk mellett, tűzzel-vassal küzdött a Petőfi-csontok azonosítása ellen és a magyarság történelmi tetteinek, nagyjainak méltatása helyett azok leszólásában jeleskedett.

Nem kérünk a gender-elmélet kutatásából, és semmilyen, adóforintjainkból történő hamis és fölösleges tevékenységükből!
Magyar érzelmű Tudományos Akadémiát akarunk végre!

A kormány nagyon helyesen teszi, hogy megregulázza ezt a társaságot, amelynek a nevét sokan csak így írják: Magyar (?) Tudományos (?) Akadémia (?)!